Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να το επιστρέψετε ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα.

Από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται  προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία μη αποδεκτής επιστροφής.  Το κάθε προϊόν σας ενημερώνει στην περιγραφή του αν εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία στο πεδίο ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ | ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Η  επιστροφή σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Βασικές προϋποθέσεις είναι το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (ακριβώς όπως σας απεστάλει) και να έχετε την απόδειξη και το αντίγραφο της παραγγελίας σας όπως αυτό ήρθε στο mail σας. Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε το δέμα σας με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε με δική σας χρηματική επιβάρυνση. Επιπλέον, το δικαίωμά σας να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε μια παραγγελία αφορά προϊόντα που αγοράστηκαν από ιδιώτη και όχι από επιχείρηση ή έμπορο, στου οποίου την επωνυμία έχει εκδοθεί τιμολόγιο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

  1.  Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για τη δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία, ακολουθώντας τη διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή. Για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε τη λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, αλλά θα πραγματοποιηθεί αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας της επιστροφής σας.
  2. Να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ισχύει για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Ελλάδα.

Σας υπενθυμίζουμε πως: η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 5-6 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Obliq

Λ. Ηρακλείου 393

Νέο Ηράκλειο, 14122

Αττική, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 218 218 2639

Email: contact@obliq.gr